75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu
Cumhuriyet Mahallesi Evliya Çelebi Sk. No6 Osmancık ÇORUM
0(364) 611 83 40

VİZYON

 Hizmet alanımız kapsamındaki tüm bireylere; ulusal ve uluslararası düzeyde, çağın gerektirdiği eğitim öğretim hizmetini verebilen, hizmet kalitesini sürekli geliştiren saygın bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

 Biz 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu Olarak;  Atatürk İlke ve İnkılâpları, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri ışığında, uygun öğrenme ortamlarında ailesine, vatanına, bayrağına, milletine, devletine bağlı; kendine güvenen, yardımlaşmayı seven, sevgiyi ve saygıyı bilen, dürüst, ilkeli, kaliteli, mutlu insanlar yetiştirmek;  Velilerinde eğitime ve eğitilme sürecine katılımını sağlayarak daha iyiye, daha güzele yönelik hizmet sunmak ve ortam oluşturmak;  İçin varız.

BAŞARILAR

ULUSAL MÜSABAKALARDAKİ BAŞARILARIMIZ : 1 - 7- 10 Mayıs 2012 Yıldız Kızlar Badminton Türkiye Birincisi . 2 - 7- 10 Mayıs 2012 Yıldız Erkekler Badminton Türkiye Üçüncüsü . 3 - 21-24 Mayıs 2012 Badminton Küçükler Grubu Türkiye Üçüncüsü

Ders Başlama 08:30 Ders Bitiş 14.20

Okulumuzda özel öğrenci servisi vardır.

İl Merkezine 55 km dir. İlçe Merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz 4 katlı bir binadır. Okulumuzda 24 adet derslik, , 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası ,Öğretmenler odası , Rehber Öğretmen Odası, Arşiv , Kız ve Erkek Tuvaletleri

Ders dışı egzersiz faaliyetleri olarak ´´Futbol´´ dersi verilmektedir.

Proje Çalışmaları

´´Her Okulun Bir Projesi Var´´ kapsamında Değerlerimiz Özümüzdür adlı projesi yürürütülmektedir.